20 Nisan 2024 Cumartesi

Birikimlerini Geleceğe Bağışladı

11 yaşındaki Yusuf Eymen Mercan İyilik Derneği'nin Afrika'da gerçekleştirdiği süt keçisi projesi'ne kumbarasında biriktirdiği 450 tl'yi  bağışlayarak, 1 süt keçisini muhtaç durumdaki aileye iletmiş oldu.

İyilik Derneği tarafından Afrika’da yürütülen süt keçisi projesi kapsamında muhtaç ailelere süt keçisi hediye edilerek, kısa/orta vadede sütleri ile uzun vadede çoğalan keçilerle hayvancılık yapmalarına ve geçimlerine katkı sağlanıyor.

Yusuf Eymen'de bu doğrultuda birikimlerini İyilik Derneği Mersin Temsilciliği aracılığıyla Afrika'daki muhtaç ailelere göndererek geleceğe umut oldu. Mersin İyilik Derneği yetkilileri ise kendisine bu sevimli ve büyük katkısından dolayı tebrik edip bağış belgesini takdim etti.