20 Nisan 2024 Cumartesi

Manevi Rehberlik ve Psikolojik Destek Programı Başlıyor

Akdeniz Derneği ve Akadder Mersin Temsilciliği'nin organizasyonunda, Akdeniz Belediyesi'nin destekleriyle Manevi Rehberlik ve Psikolojik Destek Programı perşembe günü başlıyor.

Kadınlara yönelik gerçekleştirilecek programda, Manevi rehberlik konusunda bireyin hayatında dönüm noktaları olan evlilik, ölüm, hastalık, hükümlülük, yaşlılık ve öğrencilik gibi durumlarda karşılaşılan anlam arayışına, yalnızlaşmaya ve acı ile baş edebilmeye yönelik dersler gerçekleştirilecek.

Akabinde Psikolojik Destek konusunda Bireysel yetişkin psikolojik danışma ve rehberlik, Aile danışmanlığı, çocuk ve ergen danışmanlığı ve gelişimsel takip alanlarında danışmanlık desteği verilecek.

Her hafta perşembe günleri saat 13:00'de Akdeniz Derneği Merkezinde Tüm kadın üye ve gönüllülerimizi kendine zaman ayırma noktasında programa bekliyoruz.