4 Mayıs 2024 Cumartesi

BAYRAMLAŞTIK

Geleneksel Bayramlaşma Programı Gerçekleştirildi

Her yıl düzenlediğimiz gelenksel hale gelen bayramlaşma programımız bayramın 2. günü dernek merkezimizde gerçekleştirildi.

Programa derneğimiz yönetim kurulu başkanı Melikşah Yusuf YALÇINKAYA ve Üye gönüllülerimizin yanı sıra şehir dışından da bir çok gönüldaşlarımız katıldı.

Programda bir konuşma yapan derneğimiz yönetim kurulu başkanı Melikşah Yusuf YALÇINKAYA; "başı rahmet ortası mağfiret sonu ise cehennem azabından kurtuluş olan mübarek Ramazan-ı şerifi geride bırakarak kavuştuğumuz ramazan bayramınızı en içten dileklerim ile kutluyor Rabbimiz bizleri hep birlikte tekrar tekrar böyle bayramlara eriştirsin ramazan bayramınız mübarek olsun dedi".

Ayrıca Programa telefon hattı ile bağlanan Anadolu Platformu yüksek İstişare kurulu başkanı ve araştırmacı yazar Ramazan KAYAN bayram mesajlarını ileterek en kısa zamanda birlikte bir araya gelmeyi ve hasbihal etmeyi temenni ettiğini belirtip bayramınızı tebrik ediyorum dedi.

Program öğle namazının ardından sona erdi.