30 Nisan 2024 Salı

Çukurova 8. Kitap Fuarı'na Katıldık

Çukurova 8. Kitap Fuarı Gezisi

Okumak Özgürlüktür Projesi Kapsamında Gençler Kitap Fuarını Ziyaret Etti.

Tüyap Adana Uluslararası Fuar ve Kongre Merkezi'nde düzenlenen Çukurova 8. Kitap Fuarı'na Projemiz Kapsamında Lise kız ve erkek okuma grupları ve Üniversite okuma grubu öğrencilerimizle katıldık.

Kitap fuarı gezimize Derneğimiz Yönetim Kurulu Başkanı Yusuf YALÇINKAYA, Derneğimiz Ortaöğretim Komisyonu Sosyal ve Sportif Faaliyetler Koordinatörü Mustafa KARAK ve Komisyon Üyesi Behçet ALICIOĞLU öğrencilerimize eşlik etti.

Nuri PAKDİL, Rasim ÖZDENÖREN, Mustafa ARMAĞAN, Adem DÖNMEZ, Yavuz BAHADIROĞLU, Mine SOTA, Vehbi VAKKASOĞLU gibi birçok yazarı görme fırsatını yakalan hatta ilk defa kitap fuarına katılan bir çok öğrencimiz için keyifli bir gün yaşandı.

Bir çok kitabı ve bir çok yazarı bir arada gören okumak özgürlüktür projemiz öğrencileri fuarda bir çok yeni yayınevi, kitap, ve yazarla tanışmış oldu.

Kitapla kendi arasında kurduğu dünyaya yeni isimler yeni yüzler ekleyen gençler evlerine ellerinde kitap kafalarında yeni ufuklarla döndüler.