4 Mayıs 2024 Cumartesi

EKE YIL SONU PROGRAMI COŞKU İLE GERÇEKLEŞTİRİLDİ

AKDENİZ DERNEĞİ EVDE KARAKTER EĞİTİMİ YIL SONU GÖSTERİSİ İLE TAMAMLANDI

Akdeniz Derneği olarak Mersin'de 7 yıldır devam eden Evde Karakter Eğitimi Programı bu yıl da muhteşem bir gösteri ile son buldu. 30 Mayıs 2015 akşamı gerçekleştirilen kapanış programı; öğrencilerimizin okuduğu Kuran-ı Kerim ziyafeti ile başladı.

Ardından Evde Karakter Eğitimi Komisyonu Başkanı Hayriye ADA bir açılış konuşması yaptı. Konuşmasında Evde Karakter Eğitiminin önemine değinen Hayriye ADA eğitimcilere, öğrencilere ve anne babalara katkılarından dolayı teşekkür ederek sahneyi öğrencilere bıraktı.

Bir yıl boyunca nelerin yapıldığını anlatan sinevizyon gösteriminin ardından öğrencilerimizin hazırladığı ilahiler, şiirler, tiyatro ve dua ile program devam etti.

Ardından İyilik konulu resim ve şiir yarışmasında dereceye giren öğrencilerimize ödülleri takdim edildi. Ödülleri öğrencilerimize takdim eden derneğimiz yönetim kurulu üyesi Ali ERDEN kendilerini tebrik ederek başarılarının devamını diledi.  Erden ayrıca emek ve gayretlerinden dolayı Evde Karakter Eğitimi Komisyonuna, Eğitimcilere, ve koca bir sezon boyunca gerek yağmurlu havada gerek zorlu şartlarda çocuklarını Evde Karakter Eğitimine gönderen velilere ve bu programın gerçekleşmesinde emeği geçen tüm herkese teşekkürlerini iletti.

Programa katılan eğitimcilere ve öğrencilere teşekkür ve katılım belgelerinin verilmesinin ardından bütün öğrenciler sahneye alınarak öğrencimiz Fatih AYUS önderliğinde Ömer Karaoğlu'nun "La ilaha illallah" ezgisini söylenerek program son buldu.