30 Nisan 2024 Salı

Gençlik ve Ahlak Çalıştayı

3. Gençlik Buluşması

Anadolu Öğrenci Birliği Tarafından Gaziantep Bülbülzade Vakfı'nın Ev Sahipliğinde Üçüncüsü Düzenlenen 'Gençlik ve Ahlak' Temalı Türkiye Gençlik Buluşmasına katıldık.

Derneğimiz Ortaokul Komisyon Başkanı ve liseli 7 öğrencimizle katıldığımız çalıştayda ülkemizin 40 ilinden 500 öğrencinin katılımıyla Gaziantep'te düzenlenen III. Gençlik Buluşmasının açılışı 30 Ocak Cuma günü Gaziantep Üniversitesi AKM'de yapıldı. "Gençlik ve Ahlak" üst başlığı ile yapılan buluşmanın açılışına Anadolu Platformu Başkanı Turgay Aldemir, Şahinbey Kaymakamı Selami Aydın, Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, Gaziantep Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Ali Gür, Anadolu Öğrenci Birliği Ortaöğretim Komisyonu Başkanı Âdem Er, eğitimciler, öğrenciler ve davetliler katıldı.
31 Ocak - 1 Şubat tarihlerinde de devam eden programda öğrencilerimizin sunduğu paneller ve seminerler düzenlendi.

Program Gaziantep gezisiyle sona erdi.