23 Nisan 2024 Salı

İftar Soframıza Yetimler Misafir Oldu

Akdeniz Derneği ve İyilikder Mersin Temsilciliği organizesiyle 24 Mayıs Cuma günü yetim ailelere yönelik iftar programı düzenlendi.

Akdeniz Derneği merkezinde düzenlenen iftar programına İyilikder Kadın Gönüllüleri ve Yetim Aileler katıldı.

İyilikder Mersin Kadın Birimi Sorumlusu Dilek ERKMEN iftar dolayısıyla yetim aileler ile yaptığı sohbette “Bugün burada yavrularına hem analık hem de babalık yapan siz anneleri ağırlamaktan onur duyuyoruz. Çocuklarımızın canını korumak, beslenme ve barınma ihtiyaçlarını gidermek nasıl görevimizse psikolojik gelişimlerini sağlamak, sevgi dolu bir ortam hazırlamak, dini bilgiler, güzel bir ahlaki eğitim vermek de bizim sorumluluklarımız arasındadır. Biz de dernek olarak sizleri desteklemek için elimizden geleni yapmaya çalışıyoruz” dedi.

İftar programı balon dağıtımı ve çay ikramının ardından sona erdi.