7 Mayıs 2024 Salı

KARDEŞLİK BULUŞMALARI

Kardeşlik Buluşmaları Programı Kapsamında Osmaniye İl-San-Der Ortaöğretim Öğrencilerini Ağırladık

Anadolu Platformu 12.Bölge Ortaöğretim Komisyonu'nun "Kardeşlik Buluşmaları" adı altında başlatmış olduğu günü birlik gezi ve ziyaret programı kapsamında Osmaniye İlim Sanat ve Kültür Derneği Ortaöğretim Komisyonu Öğrencileri derneğimizi ziyaret etti.

Dernek merkezimizde karşılıklı hasbihal ve öğle namazının eda edilmesinin ardından yemek ve çay faslı ile program devam ederken,  daha sonra Adnan Menderes Bulvarı sahil şeridinde gezi turuna çıkan öğrencilerimiz, Mersin 1.Kitap Fuarını ziyaret ederek kitap ve çeşitli yazarlar ile buluşma imkanı buldular.

Programda hazır bulunan ve öğrencilere eşlik eden Derneğimiz yönetim kurulu üyesi Murat Özkaya bu tür etkinliklerin geleceğimizin teminatı ve geleceği inşa edecek olan gençlerimizin, medeniyet inşası sürecinde birlikte fikir alışverişi ve istişare etme imkanının yanı sıra, bir birlerini yakından tanıma aralarındaki sevgi ve saygıyı çoğaltma dostluk ve kardeşliğinin pekişmesi açısından büyük önem arz ettiğini belirterek programda emeği geçen herkese ve programa katılan öğrencilere teşekkürlerini iletti.

Mersin ve Osmaniye ortaöğretim öğrencilerinin kardeşlik ve dostluk bağlarının pekiştiği etkinlik karşılıklı ziyaretlerin devamı dilekleriyle sona erdi.