7 Mayıs 2024 Salı

KOMİSYONLAR TOPLANTISI YAPILDI

KOMİSYONLAR TOPLANTISI YAPILDI.

Birinci dönem ikinci (dönem sonu) komisyonlar toplantısı, dernek merkezinde dernek başkanı Yusuf YALÇINKAYA'nın başkanlığında, yönetim kurulu üyeleri, Aile Eğitim Komisyonu, İyilikder Mersin Temsilciliği, Yardım Komisyonu, Kadın Komisyonu, Esnaf Komisyonu, Anadolu Öğrenci Birliği Kız ve Erkek Mersin Temsilcileri, Evde Karakter Eğitimi Komisyonu, Ortaöğretim Kız ve Erkek Komisyonları, Kültür Komisyonu, Öğretmenler Komisyonu ve Mali Komisyon başkan ve üyelerinin katılımı ile gerçekleşti.

Akdeniz Derneği yönetim kurulu adına Yusuf YALÇINKAYA, 30 Kasım'da Tarsus'ta gerçekleşen Anadolu Platformu 12. Bölge Toplantısı ve yapılan yönetimsel çalışmalar ile ilgili bilgilendirmede bulundu.

Akabinde bütün komisyonlar alanları ile ilgili genel bilgilendirmede bulunarak, yapılan çalışmaların daha verimli hale gelmesi ve yapılabilecek yeni çalışmalar ile ilgili değerlendirmeler yapıldı.

Faaliyetlerimizin görünürlüğü, AÖB Temsilciliği için mekân temini ve Mersinde İyilkder'in kurumsallaşması ile ilgili de teklif edilen gündemler değerlendirildi.