8 Mayıs 2024 Çarşamba

MÄ°NÄ°KLER KÄ°TAPLAR Ä°LE BULUÅžTU

"Åžirinler Okusun Kütüphaneler Hayat Bulsun" adı ile baÅŸlattığımız kitap bağışı kampanyamızda toplanan kitaplar ihtiyaç sahibi minik kardeÅŸlerimize teslim edildi.

Okumak Özgürlüktür Projemiz kapsamında sosyal medya ağımıza gelen bir kitap bağışı talebi üzerine "Şirinler Okusun Kütüphaneler Hayat Bulsun" adı ile başlattığımız kitap bağışı kampanyamızda toplanan kitaplar Manisa Gölmarmara Namık Kemal İlkokulu öğrencilerine teslim edildi.

Kampanya kapsamında toplanan yaklaşık 700 adet kitap derneğimiz adına kardeş kuruluşumuz Manisa Araştırma Derneği ve Anadolu Öğrenci Birliği Manisa Temsilciliği tarafından miniklere takdim ederek heyecanlarına eşlik ettiler.

"Okumak Özgürlüktür" dedik özgür olmak istiyen bu kardeÅŸlerimize sessiz kalmayan kampanyaya maddi manevi destek veren dernek gönüllülerimize, Kız lise ve Orta Okul öğrencilerimize, Lise Erkek Okuma Grubu Öğrencilermize, Evde Karakter EÄŸitimi EÄŸitimcilerimize, Ortaöğretim Komisyonumuza, Ar-ge Komisyonumuza, Aile Komisyonumuza, EÄŸitim Komisyonumuza, Mersin Gençlik Merkezine, Duyarlı Esnaflarımıza ve kitapları miniklere kavuÅŸturan Manisa AraÅŸtırma DerneÄŸi ile Anadolu Öğrenci BirliÄŸi Manisa TemsilciliÄŸine teÅŸekkür ediyoruz.