4 Mayıs 2024 Cumartesi

ORTAÖĞRETİM VE KADIN KOMİSYONU PİKNİK ETKİNLİĞİ

ORTAÖĞRETİM KOMİSYONUMUZ VE KADIN KOMİSYONUMUZ PİKNİK PROGRAMI GERÇEKLEŞTİRDİ.

Derneğimiz Ortaöğretim Komisyonu ile Kadın Komisyonu Piknik Programında Buluştu.

14 Haziran Pazar günü Değirmençay piknik alanında gerçekleşen programa ortaöğretim öğrencilerimiz ve kadın komisyonu üyelerimizin yanı sıra, derneğimiz yönetim kurulu başkanı Melikşah Yusuf YALÇINKAYA, eğitim komisyonu başkanı Yusuf ADA, yönetim kurulu üyesi Murat ÖZKAYA, yardım komisyonu başkanı Hasan KARAKURT, ve bir çok dernek gönüllülerimiz katıldı.

Program çocuklara ve gençlere yönelik halat çekme, nesne tahmin etme, voleybol, penaltı turnuvası, yumurta taşıma, çuvalla yürüme gibi oyunlarla devam ederken, Kadın Komisyonumuz ise Programda kısa bir sezon değerlendirmesi yapıp dilek ve temenniler beyan edildi.

Ardından Birlikte öğle yemeğinin ve öğle namazının ardından serbest zamanda oluşan bahar atmosferinde çay ile muhabbeti ile keyifli vakitler geçirdiler.

Etkinlik 1 yıl boyunca derneğimizin icra ettiği faaliyetlerin değerlendirilmesi ve muhasebe edilmesi ile gençlere ve çocuklara yönelik yapılan oyunlarda dereceye girenlere hediyelerin takdim edilmesinin ardından sona erdi.