7 Mayıs 2024 Salı

Toroslar Temsilciliği Açıldı

Toroslar Temsilciliğimiz Açıldı

Akdeniz Eğitim Sağlık ve Yardımlaşma Derneği kurulduğu günden bu güne şehrin dört bir yanına yayılmış çalışmalarına bir yenisi daha ekledi.

Toroslar İlçesinde ,bölgedeki gönüllülerimizle halkımıza yönelik yerinde ve daha etkili çalışmalar için Toroslar Temsilciliğini açtık.

Açılış akşam yemeği ikramı ile başladı. Okunan Kur'an'ı Kerim tilaveti ve Ömer Açar tarafından her hafta yapılacak olan Tefsir Sohbeti ile devam etti.

Derneğimizin hali hazırda yürüttüğü Evde Karakter Eğitimi, Ortaöğretim, Kadın, Esnaf , Aile Eğitimi Komisyonlarımızın çalışma alanları çerçevesinde çalışmalarına başlayacak olan temsilciliğimizde Arapça Dili Öğrenimi, Kur'an'ı Kerim ve tecvit öğrenimi, okula yardımcı dersler de verilecek. Yapılacak sosyal etkinliklerle de özellikle gençlerin ilgi duyması hedeflenmekte.

Mevlana mahallesi 101128 sokak numara 60'ta bulunan Toros Temsilciliğimizin başta bölgedeki gönüllülerimize, ilçe halkına ve şehrimize hayırlı olmasını diliyoruz.