29 Mart 2024 Cuma

Yeni Dönem Toplantısı

Akdeniz Derneği Yeni Dönem Planlama Toplantısı Gerçekleştirildi

Akdeniz Derneği 2020-2021 yeni döneminde yapılacak faaliyetler ile ilgili planlama toplantısı 2 Kasım Pazartesi günü dernek merkezinde gerçekleştirildi.

Toplantıya Anadolu Platformu İcra Kurulu Başkanı Turgay ALDEMİR, Teşkilat Birimi Başkanı Gazi KILIÇPARLAR, İstişare Kurulu Üyesi Mahsum AYTEPE, Dernek Yönetimi ve teşkilat mensupları katıldı.

Toplantıda yeni dönemde özellikle pandemi sürecinin sivil topluma etkisi ve bu dönemde sivil toplum çalışmalarının sürdürülmesi için atılması gereken adımlar ele alındı. Ve yeni dönemde bu sürece uygun faaliyetler icra edilmesi yönünde istişareler gerçekleştirildi.

Katılımcı meşveret, ve kurumsal önderlik ilkesinin geniş ölçüde ele alındığı toplantı karşılıklı hasbihalin ardından sonra erdi.